Fodtøj & Strømper

Hjemmesko og tøfler

Hos Uldsnedkeren har vi altid et bredt udvalg af Glerups’ filtsko, filtøfler og filtstøvler, da de er kendt for deres enestående komfort.

Glerups’ designs er baseret på en lang tradition indenfor håndfiltning, som de har transformeret til innovative produkter af højeste kvalitet. Håndværket er blevet oversat til Glerups’ industrielle produktion. Dele af produktionen foregår stadig manuelt, da det kræver et godt håndelag at skabe kvalitetsfodtøj.

Ulden vaskes i blødt vand og kartes. Kartefloren formes til sokker som derefter filtes ved hjælp af damp. Herefter limes og påsys såler af kalveskind eller af naturgummi.

Farveudvalg er opbygget i smukke skandinaviske og naturlige farver.

Hos Glerups er de også fokuserede på at sikre en bæredygtig produktion. For eksempel bliver skindrester brugt til at lave labels.

Hele værdikæden er bygget op med respekt for menneske, dyr og natur. Ulden kommer fra fåreavlere i Danmark og New Zealand. Glerups samarbejder kun med dem, som kan spore alle led i produktionen, og de producenter som følger alle Glerups beskrevne adfærdskodeks med respekt for natur, dyr og mennesker.

Det er for os i Uldsnedkeren mindst lige så vigtigt som varme, lækre kvalitetsfiltsko.