Beklædning Kvinder,  Tørklæder & Sjaler

Vi har altid et udvalg af tørklæder fra den danske designer Margit K. Hendes design er inspireret af den nordiske natur og rejser i udlandet, hvor hun bearbejder og forvandler sine indtryk til tekstiler.

Hendes formverden tager afsæt i de indtryk hun får, når hun går på opdagelse i byrummet og naturen. Former, farver og strukturer er et levende univers, som inspirerer hende til at eksperimentere med visuelle udtryk, som hun videreudvikler til funktionelle brugsting.

En del af MARGIT K. produkter produceres i Indien. Inderne har en lang tradition inden for tekstilhåndværk. De er bl.a. dygtige til håndvævning og tekstiltryk. MARGIT K produktion bidrager med arbejde til kvinder og mænd i bl.a. landsbyfælleskaber, hvor de kan bibeholde deres faglærte håndværkstraditioner og leve af dem.

Margit K. design kan du købe med god samvittighed. Det er produceret under gode forhold. De virksomheder MARGIT K samarbejder med har en høj standard i forhold til menneskerettigheder. Der er gode løn- og arbejdsforhold samt en politik mod børnearbejde og diskrimination.

Virksomhederne lever endvidere op til europæiske standarder inden for brug af farvestoffer og kemikalier.