Beklædning Kvinder

McVERDI beskriver sig selv som “et slow fashion brand”. De skaber tøj, fordi de er gode til det og fordi det er sjovt. Derfor har de et klart ønske om kun at samarbejde med søde, passionerede mennesker, der har deres hjerte med i det de laver. Derfor er McVERDIs typiske samarbejdspartnere mindre familieejede virksomheder rundt omkring i Europa, ligesom Uldsnedkeren i Sønderho.

Hos McVERDI foregår 100% af produktionen i Europa. Størstedelen af tøjet bliver syet på Irena’s fabrik i Bulgarien, som på mange måder ligner McVERDIs egen virksomhed. Irena driver systuen sammen med sin far og de beskæftiger ca. 35 syersker.

Omkring 80% af deres metervarer er produceret af den samme italienske producent, som de har haft et årelangt samarbejde med.

Deres kollektioner bliver kun fragtet i lastbil og på denne måde undgår de lufttransport og unødig emballage. 

Hos McVERDI gør de sig umage for ikke at have materialer tilbage efter en produktion. De bruger altid hver en tråd på rullen og hvert enkelt stykke stof repræsenterer en værdi. McVERDI tøj har en lang holdbarhed, hvis det behandles korrekt. Det kan vi rigtig godt lide her hos Uldsnedkeren, hvor vi vægter høj kvalitet langt mere end kvantitet.

I Uldsnedkeren fører vi McVERDI, fordi de tilbyder gode kvaliteter, årelang tilpasning og ikke mindst kendskab til den kvindelige krop og hvad der klæder den.

Som de selv siger – “Det handler om den ubetalelige følelse af at føle sig godt tilpas, tro mod sig selv – og velklædt. Det er nærmest en livsstil.”